Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΠΑΛΙ





Μετά από αρκετο καιρο απουσιας από τον υπολογιστη μου κανω μια αναρτηση που δεν αρεσει σε κανενα μας.
Για ακομα μια φορα γινομαι στοχος καποιων ασυνειδητων ( ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ) που θελουν να μεγαλωσουν το κοπαδι τους ισβαρος καποιον που μοχθουν για να τα καταφερουν.
Αυτή την φορα μου πηρανε μονο 6 κυψελες προπερσι μου ειχαν παρει 10 φετος με λυπηθηκαν η δεν τους χρειαζονταν άλλες.
Αλλα δεν αρκεστηκαν μονο στα δικα μου λιγο πιο περα ειχε μελισσια και ενας φιλος πηραν και από αυτόν αλλα 3 ειδοποιησα και καποιους γνωστους που εχουν και αυτοι να ελεξουν τα δικα τους για να παμε να κανουμε ολοι μαζι μηνυση .
Η περιοχη που μας κλεψανε είναι το Κοντοδεσποτη στον δρομο που παμε για μακρυμαλη ( Ευβοια )
Θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον δη καποια κυψελη όπως αυτές που αναρτω με το χαρακτηριστηκο Σ χαραγμενο με τον τροχο στην μπροστινη πλευρα η στην πισω η τελαρα πυροσφραγισμενα μετα κεφαλαια Σ. Χ. ας με ειδοποιησει και
επειδη τα χρωματα των κυψελων μου είναι διαφορα δεν μπορω να σας πω ακριβως τη χρωμα ειχαν οι κωδικοι μου όμως ειναι EL 03/426 και EL 03/478 του φιλου μου όμως ηταν πρασινο ανοιχτο και μπλε ανοικτο οι κυψελες και κωδικος είναι EL00902/29 και τα δικα του τελαρα είναι όλα πυροσφραγισμενα με αυτόν τον κωδικο πανω το τηλ είναι 6944764619 δινεται και αμοιβη.


Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

4 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, το φως της γεννήσεως του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές όλων των ανθρώπων για περισσότερη Αγάπη, Αλληλοκατανόηση και Συμπόνια απέναντι σε αυτούς που υποφέρουν.
    Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος 2012 να είναι πιο ευτυχισμένο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονιά.
    Εύχομαι να ξαναγεννηθεί το 2012 η ελπίδα και η αισιοδοξία, να σταματήσει επιτέλους η κατρακύλα και η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρη καλες γιορτες και καλη χρονια σου ευχομαι σε εσενα και στην οικογενεια σου.Οσο για την ελπιδα και την αισιοδοξια δεν προκειται να πεθανει ποτε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ .
    Για την κατρακυλα η μονοι που δεν φτεμαι ειμαστε εμεις εμεις όμως φταιμε που αυτους τους τριακοσιους όχι των θερμοπυλων της βουλης που δεν τους εχουμε πλακωση στο ξυλο ακομα αλλα που θα παει κοντοζηγωνη και αυτο.
    Καλες γιορτες να εχουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή