Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τριάντα Μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στις μεθόδους Τυποποίησης – Εμπορίας – Προώθησης – Σήμανσης και Πιστοποίησης  των μελισσοκομικών προϊόντων,  καθώς και στους όρους και στις προϋποθέσεις της Βιολογικής Μελισσοκομίας μέσω μιας ταχύρρυθμης εκπαίδευσης,  που θα υλοποιήσει  ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο Νομό Βοιωτίας.
Η εκπαίδευση  θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στη 1 Ιουλίου.  Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 15 ώρες  και θα  πραγματοποιηθεί  από τις 16.00 έως τις 21.00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θηβών (2ο χλμ ΠΕΟ Θηβών – Ερυθρών.)
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τις 22  έως τις 26 Ιουνίου στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας . Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του  Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας κ. Α. Αραπατσάκου στο τηλ. 22620-22158.